Kategorier
Video

Varför berörs inte mitt hjärta när jag lyssnar på Koranen?

Jag har ofta funderat på varför Koranen ibland inte berör hjärtat. Varför vissa fäller tårar när de lyssnar till Koranen även om de inte förstår arabiska medan andra förstår arabiska men inte rörs vid av Koranen.

I denna video ger jag mitt svar. Vad tror du själv? Finns det andra faktorer som gör att Koranen inte berör våra hjärtan? Kommentera gärna.

Av admin

Lärare, föreläsare och bloggare med en passion för andlighet och teknik. Född och uppväxt i Malmö med vackra barndomsminnen från Seved. Älskar medmänsklighet och avskyr rasism. Bär alltid med sig en anteckningsbok och penna. Se min kurskatalog med distanskurser i muslimsk tro.

Kontakta mig via Telegram.

2 svar på ”Varför berörs inte mitt hjärta när jag lyssnar på Koranen?”

Snälla snälla snälla Har du inte förstått att det är människor, självutnämnda representanter som dikterar din världsbild, dina villkor i livet? Har all respekt för de människor som är i tro. Skillnad när “någon” definierar Jesus eller Muhammed. Hur kan någon beskriva? Att människor förminskar sin Gud så till den grad att människor kan bestämma “vem” Muhammed eller Jesus är? Respektfulla hälsningar / jonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.